Denna veganska supergoda curry med bland annat kikärtor, blomkål, broccoli och morötter i krämig kokosmjölk är enkel att laga. Förbered gärna genom att lägga kikärterna i blöt och koka dem dagen innan så går grytan sen snabbt att laga. Dessutom passar den perfekt i matlåda för att avnjuta dagen efter också.
Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Recept och bild i samarbete med Risenta.
Kommentarer
Emma
11/8/2020Alltså smaken på såsen var helt okej, skadade inte att slänga i lite fond i den. Men ganska tråkig rätt, när grönsakerna bara ska puttra i några minuter så blir det ingen större smaksensation och mättade inte särskilt mycket heller. Smakade rotfrult typ. Passar mer som varmt mellanmål faktiskt än som huvudrätt/måltid.
Lizmari
6/25/2017Istället för färsk koriander som topping, testa färsk salvia!
Redaktionen
2/12/2017Hej Freja! Detta är ett recept som vår leverantör Risenta står för, men vi ska tänka på det framöver när vi gör våra recept. Hälsningar Michelle