Blomkålscurry med kokos och koriander är ett spännande och nytänkande recept. Kryddorna för smaklökarna på en resa till det indiska köket. Här är det lök, vitlök och chili som fräses tillsammans med kryddorna i en gryta innan kokosmjölk och blomkål adderas. Rör ner koriander, toppa med kokos och servera med ris.
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
39 2016
Läs noga ingrediensförteckningen på buljongen. I övrigt är rätten fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Tilde
2021-10-07En favorit till vardags!
Mathilda
2021-01-26Perfekt vardags(matlåde)rätt! Pga brist bytte jag ut salladslök mot rödlök och salladsärtor mot frysta haricot verts, funkade kanon! Blev en än mer budgeträtt :) Obs! Ta färsk blomkål för bäst tuggmotstånd!
Jonas
2020-09-29Enkelt och kanongott