Kokoschips med tamari

12
0
Kokoschips med tamari

Tamari är en slags soja som du här rostar kokoschips med tills de blir riktigt krispiga och salta. Tamarirostad kokos är ett bra veganalternativ till knaperstekt bacon eller som tilltugg. När du väl har smakat på dem kommer du ha svårt att sluta äta!

Skriv ut

Ett recept från:
Buffé nr 2, 2016

Kokoschips med tamari

Ingredienser

1 dl
1 dl
kokoschips
1 msk
soja (gärna tamarisoja)

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Under 15 minuter

Gör så här

1.    Rosta kokoschipsen i en torr, het stekpanna tills de blir gyllene.
2.    Häll på tamarisoja och låt koka in under omrörning.

Vad tyckte du om receptet?

12

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 1068 KJ / 259 kCal
Fett 24 g
Salt 2.7 g
Kolhydrater 4 g
Protein 4 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept