Chiapudding med kokos och vaniljkvarg
Fyllig och mättande chiapudding med kokosmjölk och vaniljkvarg. Tänk bara på att chiafröna föredrar att svälla en stund, så vill du äta chiapuddingen till frukost gör du bäst i att förbereda den kvällen innan. Toppa med färsk frukt och kokos, mums!
Ett recept från:
Buffé nr 9, 2022
Ingredienser
2 portioner
2 dl kokosmjölk
1/2 dl vaniljkvarg
3 msk chiafrön
Till servering
2 dl tärnad melon eller ananas
1 dl rostade kokoschips
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2062 KJ / 493 kCal
Fett43 g
Salt0.1 g
Kolhydrater14 g
Protein10 g
Kommentarer
Jag hade redan kvarg med Persika passion hemma och tog det istället för vanilj och det blev en mildare och godare smak.
Rose-marie
2023-08-06Skulle de funka med havremjölk också?
Michaela
2021-01-07Undrar vilken kokosmjölk som är bäst ?
Tahereh
2018-08-27Hej Tahereh! All kokosmjölk på burk funkar lika bra. Hälsningar Michelle
Redaktionen
2018-08-30