Fyllig och mättande chiapudding med kokosmjölk och vaniljkvarg. Tänk bara på att chiafröna föredrar att svälla en stund, så vill du äta chiapuddingen till frukost gör du bäst i att förbereda den kvällen innan. Toppa med färsk frukt och kokos, mums!
Ett recept från:
Buffé nr 9, 2022
Fri från gluten och ägg. Innehåller mjölkprotein.
Gör laktosfri: välj laktosfri kvarg.
Receptet har uppdaterats augusti 2022.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Jag hade redan kvarg med Persika passion hemma och tog det istället för vanilj och det blev en mildare och godare smak.
Rose-marie
2023-08-06Skulle de funka med havremjölk också?
Michaela
2021-01-07Undrar vilken kokosmjölk som är bäst ?
Tahereh
2018-08-27Hej Tahereh! All kokosmjölk på burk funkar lika bra. Hälsningar Michelle
Redaktionen
2018-08-30