Chiapudding med kokos och vaniljkvarg

126
2
Chiapudding med kokos och vaniljkvarg

Fyllig och mättande chiapudding med kokosmjölk och vaniljkvarg. Tänk bara på att chiafröna föredrar att svälla en stund, så vill du äta chiapuddingen till frukost gör du bäst i att förbereda den kvällen innan. Toppa med färska frukter och bär, mums!

Skriv ut

Ett recept från:
Buffé nr 2, 2016

Chiapudding med kokos och vaniljkvarg

Ingredienser

1 portioner
1 dl
kokosmjölk
2 msk
vaniljkvarg
1 krm
vaniljpulver
1 1/2 msk
chiafrön

Till servering

kiwi, mango och jordgubbar

För alla

Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfri kvarg/färskost.
Gör mjölkproteinfri: byt ut kvarg mot iMat fraiche eller Sour Supreme (innehåller soja), alternativt tofu.

Över 60 minuter

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

126

Kommentarer

Michaela

1/7/2021

Skulle de funka med havremjölk också?

Tahereh

8/27/2018

Undrar vilken kokosmjölk som är bäst ?

Redaktionen ICAse

8/30/2018

Hej Tahereh! All kokosmjölk på burk funkar lika bra. Hälsningar Michelle

Näringsvärde per portion

Energi 1797 KJ / 429 kCal
Fett 27 g
Salt 0.09 g
Kolhydrater 29 g
Protein 14 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept