Fylliga och chokladiga brownies, helt utan mjöl och vitt socker! Svarta bönor är den hemliga ingrediensen som gör dessa brownies otroligt saftiga och mer hälsosamma än den klassiska varianten. Trendiga chiafrön ger ett oväntat krisp, och gör extra nytta.
Ett recept från:
Buffé nr 3, 2015
Fri från gluten.
Gör laktosfri: välj laktosfri mörk choklad.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkproteinfri mörk choklad.
Innehåller ägg.
Näringsvärdet är beräknat per bit.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Fantastiskt god. Hackade chokladen istället för att smälta den. Använde cannellinibönor istället för svarta bönor, då det var det som fanns hemma. Blev jätte krämig och kladdig! 150 grader, 40 min.
Natalie
2023-03-29Lite torra och trista men perfekt som tilltugg till den isade mangosoppan, den kombinationen är lätt fem stjärnor
Nina
2022-12-31Så goda! Det bästa är dock att de är så lätta att göra 👌
Eva
2022-10-31