Fylliga och chokladiga brownies, helt utan mjöl och vitt socker! Svarta bönor är den hemliga ingrediensen som gör dessa brownies otroligt saftiga och mer hälsosamma än den klassiska varianten. Trendiga chiafrön ger ett oväntat krisp, och gör extra nytta.
Ett recept från:
Buffé
nr 3,
2015
Fri från gluten.
Gör laktosfri: välj laktosfri mörk choklad.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkproteinfri mörk choklad.
Innehåller ägg.
Näringsvärdet är beräknat per bit.
Kommentarer
Pernilla
2022-05-07Kan man frysa dessa?
Prisca
2021-08-06Hej! Kan man ha vit choklad i? Eller den "vanliga" chokladen med inte så hög kakao halt i och med att det är såpass stor dos kakao pulver i 😬
Redaktionen ICAse
2021-08-06Hej Prisca! Det är inget vi har provat men vi tror att det funkar bra. Om du väljer vit choklad eller mjölkchoklad så blir ju färgen inte riktigt samma som på bilden. Om du testar baka med annan choklad så kommentera gärna igen och berätta hur brownien blev.😊 Hälsningar Elina
Lisa
2021-03-03Ska bjuda på dessa om två dagar, nån som testat att frysa?
Redaktionen ICAse
2021-03-04Hej Lisa! det bör gå fint att frysa in denna men den håller sig säkert saftig även i kylen i två dagar. Hoppas du gillar kakan. Hälsningar Ulrika