En färgglad och fräsch efterrättsoppa av söt mango som du lagar på ett kick. Lyxa gärna till mangosoppan med en skvätt mousserande vitt vin vid servering. Toppa med en näve hallon och njut! Bjud gärna med en fylligt chokladig brownie med gott chiakrisp.
Ett recept från:
Buffé
nr 3,
2015
Fri från gluten.
Fri från laktos, mjölkprotein och ägg, men kontrollera innehållet i sorbeten.
OBS! Livsmedelsverket rekommenderar att man kokar frysta hallon av utländskt ursprung. Bären kan nämligen bära på ett virus som orsakar vinterkräksjuka. Det är däremot ingen fara om du använder frysta hallon plockade i Sverige, därför rekommenderar vi att använda svenska hallon till detta recept.
Har du lagat receptet?
Kommentar
Diana
2022-12-27Kan man göra soppan i förväg och förvara i kylen fram till servering?
Redaktionen ICAse
2022-12-28Hej Diana! Det går bra att göra själva soppan (punkt 1) i förväg och vid servering toppa med mousserande vin och servera med tillbehören. Hälsningar Elina