Bröd med frön och mungbönor blir inte bara hälsosammare utan även saftigare. Det behövs inget jäsmedel för att lyckas med fröbrödet. Dessutom är det glutenfritt om gryn av ren havre används.
Ett recept från:
Buffé nr 10, 2017
Fri från laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör glutenfri: byt ut havregrynen mot havregryn framställda av ren havre.
Näringsvärdet är beräknat per limpa och på brödets torrvikt.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Ett väldigt gott och nyttigt bröd som ska börja baka igen
Peter
2023-08-30Det var gott! Jag funderar på hur brödet ska förvaras. Kan det frysas? Hur länge håller det i rumstemperatur (i (plast)påse)?
Marie
2023-07-24Skitgott, gör detta bröd var o varannan vecka. Matigt, god smak och enkelt. Behövs lite planering genom att mungbönorna ska blötläggas. Supernöjd!
Ann katrin
2023-06-03