Belugalinser är fulla av nyttigheter och ger ett skönt tuggmotstånd. Här samsas de i en fräsch sallad med krispiga grönsaker som sockerärtor och fänkål. Torkade aprikoser ger både sötma och blir en fin färgklick. Rör ner lite pesto, gärna hemgjord mandelpesto.
Ett recept från:
Buffé
nr 3,
2015
Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Julia
2016-07-28Supergod sallad som mättade väldigt bra!! Kokade 1,5 dl linser, vilket var nästan lite för mycket.. Använde tranbär istället för aprikoser och toppade det hela med solrosfrön, mums!
Eva
2015-04-27Jättegod sallad. Nyttig och fräsch. Gjorde mandelpesto till men blandade ut den med yoghurt eftersom vi var många. Blev hur gott som helst.
Helen
2015-03-26Fräsch och matig sallad speciellt tillsammans med mandelpeston. Öka gärna till hel vitlöksklyfta i peston. I salladen räcker det med en floka fänkål och en schalottenlök.