Ugnsbakad torsk med belugalinser, ingefära och lime

8
0
Ugnsbakad torsk med belugalinser, ingefära och lime

Torsk i ugn är en gammal goding som tåls att variera! Ge torskryggen sting från ingefära och syra från lime och servera den ugnsbakade torsken med nötiga belugalinser, en het salsa och frisk koriander.

Skriv ut

Ett recept från:
Buffé nr 4, 2021

Ugnsbakad torsk med belugalinser, ingefära och lime

Ingredienser

4 portioner
3 dl
belugalinser
4
port torskrygg (à ca 150 g)
1/2 tsk
salt
1/2 tsk
svartpeppar
2 msk
finriven ingefära
2 tsk
finrivet limeskal
4
salladslökar
1
grön chili
1 msk
färskpressad limejuice
2
rivna vitlöksklyftor
1/2 dl
olivolja
2 krm
salt
1
kruka koriander

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

8

Kommentarer

Testa liknande recept