Auberginepasta med valnötter och ruccolasallad

Betyg 3.2 av 5.
31 personer har röstat
1Klimatsmart
Auberginepasta med valnötter och ruccolasallad

Få ingredienser och moment men ett gott och spännande resultat! Så skulle man kunna sammanfatta den här vegetariska pastarätten som toppas med färsk basilika och valnötter.

Ett recept från:
ICAs matkasse v 19 2012

Auberginepasta med valnötter och ruccolasallad

Ingredienser

4 portioner
2 auberginer
1 rödlök
1 msk olivolja
1 vitlöksklyfta
salt
peppar
250 g körsbärstomater
1/2 kruka basilika
50 g valnötter
2 förp färsk tagliolini pasta (à 250 g)
65 g rucola

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.2 av 5.
31 personer har röstat

Kommentar

2/5, smakar nästan ingenting. Bara pasta och svaga grönsaker. Skulle kunna vara bra tillbehör om man har något till, ex en linsbiff!

Freja

2021-10-28

Näringsvärde per portion

Energi2621 KJ / 627 kCal
Fett13 g
Salt0.5 g
Kolhydrater101 g
Protein21 g

Klimatguide

0 - 0,5 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Testa liknande recept

Kashk-e Bademjan - Aubergine- och valnötsröra
Betyg 4.6 av 5.
39 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Auberginepasta med kabanoss
Betyg 3.3 av 5.
6 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Chark med auberginepasta
Betyg 2.2 av 5.
6 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Auberginepasta med tomat och örter
Betyg 3.6 av 5.
26 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Spaghetti med ruccola och nötter
Betyg 2.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Över 60 min att tillaga