Auberginepasta med kabanoss
Färgrik och lättlagad pastarätt av godsaker som bland annat aubergine, kabanosskorv, lök, körsbärstomater och färsk tagliolinipasta. Auberginepasta med kabanoss tillagar du på under 30 minuter och serverar med basilika och parmesanflarn. Mums!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 21 2013
Ingredienser
4 portioner
2 auberginer
ca 450 g kabanoss eller vegokabanoss
1 rödlök
1 msk olivolja
1 vitlöksklyfta
salt
peppar
250 g körsbärstomater
1 kruka basilika
2 förp färsk tagliolini (à 250 g)
1/2 burk parmesanflarn (à 95 g)
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi3332 KJ / 797 kCal
Fett44.7 g
Kolhydrater59.3 g
Protein35.1 g
Kommentarer