Auberginepasta med kabanoss

4
0
Auberginepasta med kabanoss

Färgrik och lättlagad pastarätt av godsaker som bland annat aubergine, kabanosskorv, lök, körsbärstomater och färsk tagliolinipasta. Auberginepasta med kabanoss tillagar du på under 30 minuter och serverar med basilika och parmesanflarn. Mums!

Skriv ut

Ett recept från:
ICAs matkasse v 21 2013

Auberginepasta med kabanoss

Ingredienser

4 portioner
2
auberginer
450 g
kabanoss
1
rödlök
1 msk
olivolja
1
vitlöksklyfta
-
salt och peppar
250 g
körsbärstomater
1
kruka basilika
2
förp färsk tagliolini (à 250 g)
1/2
burk parmesanflarn (à 95 g)

För alla

Läs noga ingrediensförteckningen på korven. I övrigt är rätten fri från laktos.
Gör glutenfri: använd glutenfri pasta.
Gör mjölkproteinfri: uteslut parmesanosten.
Gör äggfri: känsliga äggallergiker bör välja ost utan konserveringsämnet E1105 Lysozym.

 

Gör så här

Tips

Kockknepet:
Varma tomater: När korven är stekt sänk värmen och lägg i tomaterna. Låt dem bli ljumna och lite mosiga, krydda med salt och peppar.

Vad tyckte du om receptet?

4

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 3332 KJ / 797 kCal
Fett 44.7 g
Kolhydrater 59.3 g
Protein 35.1 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept