Lammlägg rogan josh är en indisk gryta med många smaker. Lammläggen kryddas med chili, kardemumma, koriander, spiskummin, dillfrön, nejlikor och riven ingefära. Lammlägg blir mört av att småputtra på spisen länge. Mango chutney och varmt naanbröd är gott till lammlägg rogan josh.
Läs ingrediensförteckningen på mango chutneyn.
Fri från ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd.
Gör laktosfri: använd laktosfri matyoghurt.
Gör mjölkproteinfri: byt yoghurt till mjölkproteinfritt alternativ t ex Sour Supreme (innehåller soja).
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Ann-christin
2022-12-26Jag tog en påse Garam Masala och färskriven ingefära. Det var underbart gott!!
Kerstin
2021-03-06Riktigt gott, mycket kryddor och mycket smak. Nu är det andra gången vi gör rätten och som förra gången gör vi extra mycket som vi kan frysa in.
Catrin
2021-01-02Vädigt gott! Bara lite svårt att hitta rätt saltmängd i en så stor gryta. Man vill inte salta för mycket och då blir det lätt för lite, men det går ju alltid att fixa till.