Ansjovispanerad torsk

Ansjovis med sin goda sälta och ströbröd läggs på torsken och dill och grädde hälls bredvid. Sedan sköter sig rätten själv i ugnen medan man ordnar det sista med broccolin och tomaterna. Enkelt!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 45 2012

Gör så här
00:20:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2057 KJ / 491 kCal
Fett15 g
Salt3.5 g
Kolhydrater42 g
Protein43 g
Klimatguide
0,5 - 1,40 kg CO2e/portion
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
3 stLyxa till denna lite genom att använda en bättre bit torsk (typ torskrygg) och riktig grädde. Riktigt god rätt!
Mats
Otroligt enkelt och snabblagat recept. Kommer definitivt att laga detta igen! Tog sej istället för torsk och det blev jättegott.
Maria
Denna räten lagade vi i skolköket 1966. Vad jag kommer ihåg var det gott!
Ann-marie