Torsk med dill- och ansjovissås

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
0
Torsk med dill- och ansjovissås

En snabblagad fiskrätt på veckans meny är väl aldrig fel? I denna rätt är torsken huvudperson och får sällskap av en god dill- och ansjovissås ihop med långstjälkade och späda broccolibuketter – också kallade bellaverde. Hoppas det ska smaka!

Ett recept från:
ICAs matkasse v 33 2019

Torsk med dill- och ansjovissås

Ingredienser

2 portioner
450 g potatis
200 g bellaverde
55 g ansjovis
2 port ryggfilé av torsk
salt
peppar
1 ask färsk dill (à 20 g)
1 dl crème fraiche

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2290 KJ / 546 kCal
Fett22 g
Salt4.1 g
Kolhydrater48 g
Protein35 g

Klimatguide

0,5 - 1,40 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Testa liknande recept

Ansjovisbakad torsk med dill
Betyg 3.8 av 5.
12 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Torskgratäng med ansjovis och dill
Betyg 3.4 av 5.
9 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Torsk med ansjoviskräm
Betyg 3.1 av 5.
160 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Torsk med krasse- och ansjovissås
Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Under 30 min att tillaga
Smörstekt torsk med remouladsås
Betyg 2.9 av 5.
130 personer har röstat
Under 30 min att tillaga