Krossad aspargespotatis med ansjovis och gräddfil

0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Krossad aspargespotatis med ansjovis och gräddfil

Krossad aspargespotatis med ansjovis och gräddfil är en smakrik potatisrätt som smakar traditionellt men snarare tillagas något okonventionellt. Aspargespotatisens distinkta smak och fasta form är perfekt att krossa som i detta recept.

Krossad aspargespotatis med ansjovis och gräddfil

Ingredienser

4 portioner
900 g potatis (gärna aspargespotatis)
salt
1 rödlök
1 förp ansjovis (à 100 g)
3 dl gräddfil
svartpeppar
1 kruka dill
65 g babyspenat

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

0 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1299 KJ / 311 kCal
Fett13 g
Salt2.7 g
Kolhydrater38 g
Protein9 g

Testa liknande recept

Halstrad lax med syrlig potatissallad
Betyg 2.3 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Ansjovispaj med salladslök
Betyg 4 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Halstrad torskfilé med gubbröra på blomkål, ansjovis och ägg
Betyg 3.5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Friterad ansjovis med dill- och ansjovisdressing
Betyg 2 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Gubbröra med kapris
Betyg 2.5 av 5.82 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Torsk med krasse- och ansjovissås
Betyg 4 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad