Örtkyckling med kål, nektarinsalsa och färskpotatis

Betyg 4.7 av 5.
3 personer har röstat
0
Örtkyckling med kål, nektarinsalsa och färskpotatis

En vardagsrätt som går hem hos hela familjen: ugnsbakad kyckling med en persilje- och vitlöksdressing som serveras tillsammans med en krispig kålsallad, sötsyrlig nektarinsalsa och kokt färskpotatis.

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2019

Örtkyckling med kål, nektarinsalsa och färskpotatis

Ingredienser

4 portioner
800 g  färskpotatis

Redan färdigt

1/3   sats örtmarinerad kycklinglårfilé (se länk i steg 2)
1/2   sats sommarkål med ingefära och lime (se länk i steg 2)
1/2   sats salsa av nektariner (se länk i steg 2)

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Detta recept är en del i Söndagspreppen, ett smart sätt att förbereda flera rätter för att vinna tid senare i veckan.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.7 av 5.
3 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Tunnbrödsrulle med kyckling
Betyg 4.9 av 5.
9 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Nudelwok med kyckling och sommarkål
Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Sweet chilistekta kycklingspett med potatissallad
Betyg 4.5 av 5.
10 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Barbequekyckling med potatisstavar och hot beans
Betyg 4 av 5.
5 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Sticky chicken med blomkål 
Betyg 4.2 av 5.
14 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Cashewkyckling med vinbräserade grönsaker
Betyg 3.5 av 5.
6 personer har röstat
Under 45 min att tillaga