Sweet chilistekta kycklingspett med suverän potatissallad passar lika bra på picknicken som på middagsbordet. Potatissalladen är oerhört smaskig med färska lökar och gräslök och den karamelliserade kycklingen smälter i munnen.
Ett recept från:
Buffé
nr 6,
2005
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Malin
2023-01-17Det här receptet har jag kört om och om igen sedan det var med i Buffé 2005. Oftast blir det nu med ris och grönsallad till och lite japansk soya till riset, gillas bäst av barnen. Spetten är jättegoda!
Ingela
2007-05-14Ofta när det står "olja", "majonnäs", "creme fraiche" eller "gräddfil" i recept, byter jag ut dem mot Långfil! Den är neutral i smaken, går bra att krydda, god krämig koncistens och 3% fetthalt. Ett underbart gott alternativ tycker jag. Så även denna gång. Detta recept byyta jag olivolja och vinäger mot gräddfil och dragon. Mycket gott!
Gudbjörg
2007-05-14Potatissaladen det bästa jag har fått. Kyklingspetten enkelt och gott.