Matskolor

Det har blivit en hel del matskolor genom åren - instruktionsfilmer eller steg-för-steg-beskrivningar för hur du tillagar olika rätter.

Artiklar (325)

Saltskola!

Salta på rätt sätt

Salt är en av de viktigaste grundsmakerna och fungerar som en smakförhöjare i, i princip, all matlagning. Men hur gör man för att få till den perfekta biffen, hur mycket salt ska det vara i pastavattnet och hur saltar man när man kokar grönsaker?

Mumsfilibaba!

Bananpannkakesemla

Vad får man om man slår ihop bananens dag och semmeldagen? Jo, en bananpannkakesemla!

Matskola

Så gör man rostbiff

Här bjuder vi på hemligheten bakom en saftig rostbiff och två sätt att laga rostbiff på.

Matskola!

Knäck med mandel

Läckert söt och härligt seg. Här visar vi hur du kokar den perfekta knäcken!

Tips!

Koka många ägg

Till stora högtider äter vi många goda ägghalvor. Bästa tipsen för att koka perfekta ägg!