Maträtter från 60-talet
Snabbris, minutvisp och engångsförpackningar. Nu ska det gå snabbt att laga mat!
Vi djuptdyker i svensk mathistoria. Här bjuder vi på recept, matminnen och kuriosa från 1910-talet fram till idag.
Snabbris, minutvisp och engångsförpackningar. Nu ska det gå snabbt att laga mat!
Quinoa var nytt och fika innebar chailatte med mastodontkanelbullar.
Gymnastik, frisk luft och hälsosam mat var i fokus på 1930-talet. Och så var det poppis att hänga på mjölkbarer. Här bjuder vi på mathistoria och några klassiska rätter från ett årtionde som gick i sundhetens tecken.
Festa som för 100 år sedan! Här är den kompletta guiden för 20-talet med experternas tips.
Här sätter vi gaffeln i 70-talets mathistoria med flygande Jakob i spetsen.
Vi nostalgitrippar till tiden innan chiapudding, raw-bollar och surdegbröd. Välkommen med på en tidsresa i chokladdryckens tecken!
Nu är det kräfttider! Lär dig mer om viktiga årtal i kräftans historia, och gläns på kräftskivan med dina kräftkunskaper.