Prova något av våra goda recept på varma drycker! Sen är det bara att krypa upp i soffan, tända ett ljus och mysa.

Tips: här finns alla våra recept på varm dryck

 • Blåbärslatte

  Blåbärslatte

  Blåbärslatte är en typ av hippielatte — utan spår av varken kaffe eller koffein! Här är ett nybörjarvänligt recept på en krämig och värmande latte. Den lila latten görs på blåbärssaft av tinade frysta blåbär, havredryck, honung eller agave och kryddor som kardemumma, ingefära och vaniljpulver.

  - Blåbärslatte

  Spara

 • Vegansk golden milk

  Vegansk golden milk

  Golden Milk, eller guldmjölk, är en värmande, kryddig dryck som sägs vara antiinflammatorisk och stärka immunförsvaret. Men framförallt är den god! Svartpeppar hjälper kroppen att ta upp gurkmejans nyttiga curcumin och är därför en viktig ingrediens.

  - Vegansk golden milk

  Spara

 • Grönt te - matcha latte

  Grönt te - matcha latte

  Nyfiken på vad grönt-te-trenden handlar om? I så fall kan vi tipsa om den här spännande latten gjord på grönt te. Lös upp grönt tepulver, värm mandeldryck och honung som du sedan skummar och tillsätter till teet. Vips har du en grönt te-latte.

  - Grönt te - matcha latte

  Spara

 • Varm svartvinbärsdryck med ingefära

  Varm svartvinbärsdryck med ingefära

  En sötsyrlig varm dryck på svartvinbärssaft, perfekt i termosen till utflykten en vinterdag, eller till eftermiddagsfikat hemma i soffan. Ingefära bidrar med smak och lite sting!

  - Varm svartvinbärsdryck med ingefära

  Spara

 • Kaffe med glass och dulce de leche

  Kaffe med glass och dulce de leche

  Att ha i en kula glass i kaffet är genialiskt! Nybryggt kaffe toppas med lite vaniljglass och ringlad dulce de leche, som en dessert och en värmande dryck i ett.

  - Kaffe med glass och dulce de leche

  Spara

 • Varm choklad med vispad kokosgrädde

  Varm choklad med vispad kokosgrädde

  Prova detta recept på vegansk varm choklad med kokosmjölk som toppas med krämigt vispad och smaksatt kokosgrädde. Perfekt en ruggig vinterkväll när chokladsuget gör sig påmint!

  - Varm choklad med vispad kokosgrädde

  Spara

 • Rödbetslatte

  Rödbetslatte

  Rödbetslatte är värmande, färgstarkt, smakrikt och gör dig gott! Denna trendiga beetroot latte smaksätts med rödbetsjuice, honung, vaniljpulver och kanel.

  - Rödbetslatte

  Spara

 • Varm äppelmust med kanel och ingefära

  Varm äppelmust med kanel och ingefära

  Bjud på varm äppelmust! Den kryddiga varma musten smaksätts med kanel, ingefära, chili och kardemumma. Perfekt att servera på glöggmingel, adventsfika eller vinterutflykt.

  - Varm äppelmust med kanel och ingefära

  Spara