Varm äppelmust med kanel och ingefära
![Varm äppelmust med kanel och ingefära](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_191783/cf_259/varm_appelmust_med_kanel_och_ingefara.jpg)
Bjud på varm äppelmust! Den kryddiga varma musten smaksätts med kanel, ingefära, chili och kardemumma. Perfekt att servera på glöggmingel, adventsfika eller vinterutflykt.
Ett recept från:
Buffé nr 12, 2018
![Varm äppelmust med kanel och ingefära](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_191783/cf_259/varm_appelmust_med_kanel_och_ingefara.jpg)
Ingredienser
4 portioner
1 l äppelmust
2 cm skalad skivad ingefära
1/2 skivad röd chili
1 kanelstång
1 tsk hel kardemumma
För alla
Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi489 KJ / 112 kCal
Fett3 g
Salt0 g
Kolhydrater29 g
Protein3 g
Kommentar
lätt chilikrydda i bakgrunden, skvätte i en kapsyl rom per glas också
Jenny
2020-11-17