Varm äppelmust med kanel och ingefära

Betyg 4.7 av 5.
11 personer har röstat
1
Varm äppelmust med kanel och ingefära

Bjud på varm äppelmust! Den kryddiga varma musten smaksätts med kanel, ingefära, chili och kardemumma. Perfekt att servera på glöggmingel, adventsfika eller vinterutflykt.

Ett recept från:
Buffé nr 12, 2018

Varm äppelmust med kanel och ingefära

Ingredienser

4 portioner
1 l  äppelmust
2 cm  skalad skivad ingefära
1/2   skivad röd chili
1   kanelstång
1 tsk  hel kardemumma

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.7 av 5.
11 personer har röstat

Kommentar

lätt chilikrydda i bakgrunden, skvätte i en kapsyl rom per glas också

Jenny

2020-11-17

Näringsvärde per portion

Energi489 KJ / 112 kCal
Fett3 g
Salt0 g
Kolhydrater29 g
Protein3 g

Testa liknande recept

Vin chaud
Betyg 4.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Varm äppelmust med lönnsirap och kanel
Betyg 4.7 av 5.
17 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Äppelglögg med konjak
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Rödvinsglögg utan tillsatt socker
Betyg 2.9 av 5.
7 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Äppelglögg
Betyg 3.2 av 5.
68 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Godaste glöggen
Betyg 2 av 5.
27 personer har röstat
Under 15 min att tillaga