Varm choklad med vispad kokosgrädde
Prova detta recept på vegansk varm choklad med kokosmjölk som toppas med krämigt vispad och smaksatt kokosgrädde. Perfekt en ruggig vinterkväll när chokladsuget gör sig påmint!
Ett recept från:
Buffé nr 12, 2018
Ingredienser
4 portioner
1 dl kokosmjölk
3 dl havre- eller mandeldryck
1 1/2 msk kakao
2 tsk agavesirap
kokosflarn att toppa med
Vispad kokosgrädde
1 burk kokosgrädde (à 400 ml)
2 msk agavesirap
1 krm vaniljpulver
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1510 KJ / 363 kCal
Fett28 g
Salt0.1 g
Kolhydrater22 g
Protein4 g
Kommentarer
1 dl för en person… blir som en chokladshot. Tycker ni ska ändra så att det för 1-2 personer
Alice
2022-01-08Jättegod! Men lite små portioner tycker jag.
Karin
2020-07-02Hej Karin! Du får dubbla mängden nästa gång :) Hälsningar Ulrika
Redaktionen
2020-07-03