Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

ÖVER 60 MIN | Medel

Varm choklad med vispad kokosgrädde

Prova detta recept på vegansk varm choklad med kokosmjölk som toppas med krämigt vispad och smaksatt kokosgrädde. Perfekt en ruggig vinterkväll när chokladsuget gör sig påmint!

Detta är ett recept från Buffé nr 12, 2018
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Lägg burken med kokosgrädde i kylen minst 4 timmar. Öppna burken och ta ut det hårda överst och vispa fluffigt med agave och vaniljpulver.
  2. Värm kokosmjölk, havre- eller mandeldryck, kakao och agave i en kastrull. Häll upp i glas och toppa med kokosgrädde och kokosflakes.

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 1 dl kokosmjölk
  • 3 dl havre- eller mandeldryck
  • 1 1/2 msk kakao
  • 2 tsk agavesirap
  • kokosflarn att toppa med
Vispad kokosgrädde
  • 1 burk kokosgrädde (à 400 ml)
  • 2 msk agavesirap
  • 1 krm vaniljpulver
Lägg till i inköpslistan

Just nu sprids bluffmeddelanden om presentkort som ser ut att komma från ICA. Läs mer