Hoppa till sidans innehåll
UNDER 15 MIN | Enkel

Rödbetslatte

Rödbetslatte är värmande, färgstarkt, smakrikt och gör dig gott! Denna trendiga beetroot latte smaksätts med rödbetsjuice, honung, vaniljpulver och kanel.

Detta är ett recept från Buffé nr 12, 2018
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Värm och skumma mjölk eller havredryck tillsammans med honung och vaniljpulver.
  2. Fördela rödbetsjuice i glas och häll på mjölken. Pudra över kanel.

För alla

Fri från ägg.
Gör glutenfri: välj mjölk eller glutenfri havredryck.
Gör laktosfri: välj havredryck istället för mjölk.
Gör mjölkproteinfri: välj havredryck istället för mjölk.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 8 dl mjölk eller havredryck (gärna iKaffe)
  • 1 msk honung
  • 2 krm vaniljpulver
  • 2 dl rödbetsjuice
  • kanel att pudra över
Lägg till i inköpslistan

Näringsvärde
Per portion

Energi 285 kJ / 68 kCal

Just nu sprids bluffmeddelanden om presentkort som ser ut att komma från ICA. Läs mer