Meny
SÖNDAG
Lammfärsbullar med pasta, rostad kål och gremolata
MÅNDAG
Grön blomkålssoppa
TISDAG
Lammfärsbullar i pitabröd
ONSDAG
Pastasallad med gremolata och salsiccia
Inköpslista
VECKANS INKÖP
2 krukor basilika
1 kruka persilja
5 vitlöksklyftor
3 citroner
250 g grönkål
ca 750 g blomkål
250 g broccoli
200 g rödkål
65 g babyspenat
800 g lammfärs
ca 500 g färsk salsiccia
3 dl tjock yoghurt (10 %)
1 ägg
600 g pasta, gärna fusilli
1 dl pumpakärnor
½ dl pinjenötter
8 pitabröd
4 saltgurkor
1 dl ajvar relish
1 burk kronärtskockor i olja ca 200 g
SKAFFERI
salt
svartpeppar
olivolja
vitvinsvinäger
buljongtärning
ev ½ dl vitt vin
chilipulver