Superlätta smördegsbakelser med kräm gjord på lemon curd, mascarpone och vispgrädde, toppade med färska bär, mynta och florsocker. Bakelserna passar perfekt för sommarens kaffestunder, men kan enkelt varieras efter smak och säsong.
Ett recept från:
Buffé
nr 5,
2018
Innehåller gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Kommentarer
Jessica
5/31/2020Penslar man på ägg på hela eller bara inom ramen?
Redaktionen ICAse
6/1/2020Hej Jessica! Du ska pensla hela plattan. Lycka till med bakningen! Hälsningar Elina
Anna
12/30/2019Jag använder mig av glutenfri smördeg och den är en enda stor platta. Jag undrar därför hur stora dessa är tänkta att vara?
Redaktionen ICAse
1/2/2020Hej Anna! Ca 10x10 cm blir lagom. Hälsningar Michelle
Anna
8/30/2018Vad menas med "dela varje smördegsplatta på hälften"? Är det inte bara en stor platta i förpackningen?
Redaktionen ICAse
8/31/2018Hej Anna! Det finns även i frysdisken och då förpackade i mindre "plattor". Hälsningar Michelle