Superlätta smördegsbakelser med kräm gjord på lemon curd, mascarpone och vispgrädde, toppade med färska bär, mynta och florsocker. Bakelserna passar perfekt för sommarens kaffestunder, men kan enkelt varieras efter smak och säsong.
Ett recept från:
Buffé nr 5, 2018
Innehåller gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Penslar man på ägg på hela eller bara inom ramen?
Jessica
2020-05-31Hej Jessica! Du ska pensla hela plattan. Lycka till med bakningen! Hälsningar Elina
Redaktionen
2020-06-01Jag använder mig av glutenfri smördeg och den är en enda stor platta. Jag undrar därför hur stora dessa är tänkta att vara?
Anna
2019-12-30Hej Anna! Ca 10x10 cm blir lagom. Hälsningar Michelle
Redaktionen
2020-01-02Vad menas med "dela varje smördegsplatta på hälften"? Är det inte bara en stor platta i förpackningen?
Anna
2018-08-30Hej Anna! Det finns även i frysdisken och då förpackade i mindre "plattor". Hälsningar Michelle
Redaktionen
2018-08-31