Meny
SÖNDAG
Torsk med potatis, rostade grönsaker och vitlökskräm
MÅNDAG
Thailändska fiskkakor med nudlar
TISDAG
Tomat- och rotfruktssoppa med linser och tahinikräm
ONSDAG
Pytt i panna med korv och parmesankräm
Inköpslista
VECKANS INKÖP
2 gula lökar
3 hela vitlökar
150 g rotselleri
300 g morot
1 kruka färsk rosmarin
1 kruka färsk timjan
1 citron
1,2 kg fast potatis
1 ½ msk finriven ingefära
2 krukor koriander
250 g broccoli
6 dl crème fraiche
2 ägg
¾ dl riven parmesan
4 valfria korvar à 100 g t ex bratwurst, chorizo, salsiccia eller sojakorv
6 bitar torskrygg à 140 g
1 påse ICA gröna wokgrönsaker à 500 g (frysta)
3 burkar körsbärstomater
250 g äggnudlar
¾ dl röda linser
2 msk ljus tahini
2 tsk röd currypasta
2 tsk fisksås
ca 3 dl panko
2 msk ostronsås
1 dl rostad lök
SKAFFERI
3 msk konc grönsaksfond
1 tsk paprikapulver
salt
svartpeppar
neutral rapsolja t ex rapsolja
olivolja