Klassisk wienernougat

Hemmagjord wienernougat med rostade mandelflagor och mörk choklad. Precis som i chokladasken fast ännu godare! Smält bara nougat och choklad, blanda med mandel och häll upp i en form. Gör egen wienernougat som julgodis, påskgodis, eller bara som en godbit till kaffet!
Ett recept från:
Buffé nr 12, 2009

Ingredienser
1 sats
250 g nougat
100 g flagad mandel
150 g mörk choklad
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Lever med en som tycker WN är det bästa, näst efter skivat bröd. Har provat både mörk och ljus choklad- favoriten är ljus choklad. Bäst är att inte behöva bekymra mig om hållbarhet. Den håller tills den är slut 😉
Gro
2024-12-23Det blev supergod wienernougat
Tuula
2023-12-13Exakt vilken nougatprodukt ska man använda?
Annelie
2023-12-07Hej Annelie! Det är vanlig baknougat vi använt. Du hittar den bland bakprodukterna. Hälsningar Lisa
Redaktionen
2023-12-08