Godaste juldesserten gjord på saffransfärskost med syrlig apelsin och botten av digestivekex. Toppa den gyllengula cheesecaken med färska fikon och smulade digestivekex. Perfekt att göra dagen innan festen och förvara i frysen.
Ett recept från:
Buffé
nr 11,
2017
Innehåller mjölkprotein och ägg.
Gör glutenfri: använd glutenfria digestivekex.
Gör laktosfri: välj laktosfria produkter av smör, färskost och grädde.
Näringsvärdet är beräknat per bit (för 10 bitar).
Kommentarer
Anna
12/9/2019Lite för mycket apelsinsmak och för lite saffransmak
Nivea
1/19/2018Denna var härlig, man kände smaken ordentligt. Gjorde som Carina sade, bytte ut bottnen mot pepparkakor istället och sen la jag i lite extra mandelmassa i pepparkaksbotten. Enda jobbiga var att den blev ganska fryst, du bör vänta minst 20 mim tills du kan servera den.
Carina
12/24/2017Jättegod! Nästa år testar vi att göra bottnen av pepparkakor istället för digestive!