Hoppa till sidans innehåll

Såklart veganen och allergikern ska kunna njuta av gräddiga glassar! Mixa en snabb nice cream med banan som bas eller gör smoothie pops med röda bär, endast fantasin sätter gränser!

Här samlar vi våra recept på hemmagjord nice cream-glass med avokado, voila!

6 hemmagjorda nice cream

 • Söta små munsbitar

  Läckra små sandwichbitar med mandelbotten, som du fyller med len kokosglass. Ena delen smaksatt med björnbär, andra delen med lime. Perfekt att ha på lut i frysen!

  Sandwichbitar med björnbär och lime

 • Chokladiga "magnum-pinnar"

  Dessa ”magnum-pinnar” smakar som den gräddigaste gräddglass med djup chokladsmak. Den härliga krämigheten kommer från cashewnötter som mixas med kokosmjölk.

  Cashew- och kokosglass med chokladsmak

 • Bäriga smoothie pops

  Mixa en mumsig smoothie på banan, lingon och jordgubbar. Frys in i valfri form. Konsistensen på dessa smoothie pops blir lite som isglass, men ju längre de får tina desto krämigare.

  Smoothie pops med lingon och jordgubbar

 • Exotisk smakbomb!

  Mixa en exotisk mango- och passionsglass med banan som bas – svalkar nästan lika skönt som ett dopp i det blå.

  Mango- och passionsglass

 • Glass till frukost?

  Varför inte? Gör en hälsosam glassvariant med frysta bananer som bas. Här bidrar även avokado och mango med krämighet och extra hälsonytta. Några nävar färsk spenat ger snygg färg och fina vitaminer därtill.

  Avokadoglass med spenat

 • Maxad sommarkänsla

  Lätt beroendeframkallande glass med sommarkänsla i både smak och färg. Basen är fryst banan, frysta hallon och jordgubbar, som snabbt mixas ihop till en glassliknande konsistens. Hugg in direkt – den är bäst nygjord.

  Hallon- och jordgubbsglass