Hallon- och jordgubbsglass

Betyg 4.3 av 5.
24 personer har röstat
3
Hallon- och jordgubbsglass

Lätt beroendeframkallande ”nice cream” med mycket sommarkänsla i både smak, färg och svalkande effekt. Basen är fryst banan, frysta hallon och jordgubbar, som snabbt mixas ihop till en glassliknande konsistens. Hugg in direkt – den är bäst nygjord.

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2016

Hallon- och jordgubbsglass

Ingredienser

2 portioner
2 dl frysta jordgubbar (2 dl motsvarar ca 120 g)
2 dl frysta hallon (2 dl motsvarar ca 120 g)
1 banan (fryst i skivor)
2 dl kokosgrädde
2 tsk agavesirap
1 krm vaniljpulver

Topping

kakaonibs

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.3 av 5.
24 personer har röstat

Kommentarer

En riktig hit! Perfekt mellis och barnet tycker det smakar glass.

Hanna

2021-01-17

Jag tog det jag hade, lönnsirap och blåbär. Lakritsflakes och färska blåbär som topping. Det blev jättegott. Lätt att variera smak. Det här kommer jag att göra fler gånger.

Eva

2016-08-03

Gott med en tydlig smak av kokos, så den är fin om man gillar det!

Rachel

2016-07-10

Testa liknande recept

Vegansk chokladmousse med avokado och kokosgrädde
Betyg 4.4 av 5.
12 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Chokladmousse med avokado
Betyg 4.4 av 5.
37 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Toast med röda bär och kiwi
Betyg 3.8 av 5.
4 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Vegolasagne med zucchini och spenat
Betyg 3.7 av 5.
26 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Jordgubbsfras
Betyg 4.2 av 5.
5 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Grapefruktsmoothie
Betyg 4.2 av 5.
33 personer har röstat
Under 15 min att tillaga