Nyår på ditt vis
Gott slut!
Sätt ihop din meny till nyårsafton, från förrätt till dessert.
Köttfri fest
Tycker du också det är svårt att komma på en vegomeny som känns lyxig när det vankas fest? Hamnar du i oxfiléträsket varje nyårsafton? Här kommer den ultimata skrytmenyn, signerad kocken Paul Svensson och Fotografiska museets restaurang.
Tips: alla våra vegetariska recept.
En komplett meny inför nyårsfirandet utan kött. Dela denna goda måltid och fira in det nya året med människor du tycker om!
Fänkålsfrön och srirachadressing, redan här är du väl intresserad? Det här är rödbetor med getost – deluxeversionen. Om du använder rödbetsblasten blir rätten hundra gånger finare.
Ja, man kan faktiskt ha en grönsak som huvudråvara istället för kött eller fisk! Det bevisar den här rätten med råge. Helstekt får purkolöken nytt liv. Med massor med smörig brynt hollandaisesås över blir den ju inte direkt sämre.
Gurksorbet med dillglass? Say what? Låt grönsaker och örter ta plats i desserten och bli förvånad över hur bra de passar in!
Gott slut!
Sätt ihop din meny till nyårsafton, från förrätt till dessert.
Gott slut!
Välj den förrätt, varmrätt och dessert som passar just din fest.
Gott nytt år!
Så lyckas du med nyårsmaten, från vego till kött och fisk.
Nya klassiker
Klart att det går att laga husmanskost utan kött!
Lyxa till det
Med dessa munsbitar, tilltugg och snittar får festen en glittrig start.
Gott grönt år!
Mingla in det nya året med våra läckra och fräscha veganska snittar och tilltugg.
Gott slut!
Duka upp till trerätters på nyår – från fördrink till dessert och recept för vickning och brunch.
Vegofeber!
Se recept med falafelbollar, grönsaksbullar, sojakorv och sojafärs.
We go vego!
Vill du äta mer vegetariskt? Grattis, här har vi listat några supergoda vegorecept.