Syrade grönsaker - därför är det bra
Vi listar varför syrade grönsaker är bra och tipsar om goda recept.
Gillar du rostade grönsaker så kommer tidernas tips för dig! Visste du att man kan tillaga grönsaker utan värme och med bara ugnslampan? Det tar lite längre tid men det är helt klart värt det. Synd bara att detta är ett aprilskämt - april, april!
Här hittar du alla recept med grönsaker.
Vänta nu, sa vi verkligen med ugnslampan? Ja det gjorde vi! Om man låter grönskerna vara inne i ugnen i cirka 2 timmar så blir de underbart krispiga och goda helt utan ugnsvärme. Testa!
Skär parikan, morötterna, palsternackan och potatisen i bitar.
Ringla lite olja i en ugnsform och häll grönsakerna i formen. Salta och peppra och toppa med lite mer olivolja.
Slå på ugnslampan och se till så att temperaturreglaget är på 0. Ställ in plåten i mitten av ugnen och låt stå i cirka två timmar.
Enkelt och härligt recept på ett alltid lika omtyckt tillbehör - ugnsrostade grönsaker. Du behöver palsternackor, morötter, paprikor, vitlök och olivolja. Gott till bland annat kött och kyckling!
Vi listar varför syrade grönsaker är bra och tipsar om goda recept.
Grilla pizza med pizzasten och du får samma resultat som när du bakar i en stenugn.
Här hittar du recept med råkorv och tips på hur du tillagar den på bästa sätt.
Här är några tips för att överraska vid matbordet med en riktig kärleksbomb.
Vad sägs om att testa något nytt som kanelbullekladdkaka eller kanelbullar i långpanna?