Julpizza!

Laga pizza av julens rester

Pizza är det bästa sättet att förvandla rester till en ny maträtt! Här har vi låtit oss inspireras av julens rester och toppar pizzan med bland annat rödkål, julskinka och lax. Och vips så har du en ny och ruskigt god middag.
Tips: fler pizza recept.

Förvandla julrester till en god pizza

När du är trött på att äta julmat men fortfarande har rester kvar är pizza en perfekt maträtt att laga. Släng på dina julrester på pizzan och genast du har en ny måltid!

 • Pizza med grönkål, julskinka och äpple

  Pizza med grönkål, julskinka och äpple

  Betyg 4.1 av 5.
  19 personer har röstat
  Receptet har 1 kommentarer.

  Har du kvar rester av årets julskinka? Strimla dem och lägg på en pizza! Detta pizzarecept med grönkål, julskinka och äpple är ett perfekt sätt att ta vara på julbordsrester. Även senap och mozzarella får plats på den goda pizzan.

  Pizza med grönkål, julskinka och äpple
 • Pizza med rödkål och valnötter

  Pizza med rödkål och valnötter

  Betyg 4 av 5.
  10 personer har röstat
  Receptet har 2 kommentarer.

  Prova vårt tips på pizzatopping, inspirerad av råvaror som ofta blir kvar efter julfirandet. Pizza med rödkål, valnötter och ädelost lagar du enkelt med en färdig pizzadeg. Toppen när du vill använda julens rester på ett nytt sätt!

  Pizza med rödkål och valnötter
 • Pizza med potatis, lax och rödlök

  Pizza med potatis, lax och rödlök

  Betyg 4.6 av 5.
  5 personer har röstat
  Receptet har 0 kommentarer.

  Vad gör man med julresterna? Jo – en pizza såklart! Här en variant toppad med kokt potatis, gravad lax, rödlök, ost och dill. Ett supergott sätt att ta vara på julens rester när du tröttnat på smaken av julmat.

  Pizza med potatis, lax och rödlök

Artiklar (1554)

Guide

Julens kryddor

Vi reder ut vilka de olika julkryddorna är och vad de har för egenskaper.

Matskola!

Knäck med mandel

Läckert söt och härligt seg. Här visar vi hur du kokar den perfekta knäcken!

Värmande tröstmat!

Comfort food

Comfort food ska vara generöst, ostigt och krämigt, helt enkelt tröstmat när den är som bäst! Vi bjuder på recepten som värmer både kropp och själ.

Guide

Gryner

Matgryner som quinoa, bulgur och couscous är bra till mycket. När du vill variera dig är det perfekt att ersätta pasta, potatis eller ris med ett gryn! Men vilken sort ska man välja och vad är egentligen skillnaden mellan till exempel mathavre och matvete? Vi guidar dig i djungeln av gryner.