Grilla hamburgare
Vi har samlat smarta tips och trix som gör din grillade hamburgare riktigt saftig och god.
När man rimmar tränger smakerna in på djupet i köttet och köttet upplevs också som saftigare. Att rimma kött kräver lite planering, men det är enkelt och väl värt!
Vill du ha tips på hur du gör lagen och vad du kan använda för kött? Här finns alla våra recept på rimmat!
Blanda rimlagen bestående av 1 liter äppeljuice/äppelmust, 2 1/2 msk salt och cirka 10 lätt krossade svartpepparkorn tills saltet löser sig.
Lägg i kycklingfilén i rimlagen och rimma i 6-8 timmar i kylen.
Torka av kycklingen med hushållspapper och se till att den är ordentligt torr innan du penslar med olja, pepprar och lägger på grillen.
Grilla kycklingen över direkt värme så att den får en fin grillyta.
Flytta sedan över kycklingen till den sidan med indirekt värme. Sätt i en termoteter och grilla tills kycklingen har en innertemperatur på 72˚C.
Vi har samlat smarta tips och trix som gör din grillade hamburgare riktigt saftig och god.
Vi har tagit fram de viktigaste stegen för att lyckas med grillad tonfisk - varje gång!
Vi har listat 10 enkla recept på grillsåser, perfekt till varma sommarkvällar!
Här har vi samlat vad alla grillmästare behöver känna till om nöt och kalv.
På jakt efter den ultimata grillsmaken? Bli en mästare på att röka på grillen!
Lär dig två sätt att grilla riktigt saftigt kött, så att du lyckas vid grillen varje gång!
Buffé har dykt ner i marinader och hur marinad påverkar resultatet och smaken.
Här hittar du recept med råkorv och tips på hur du tillagar den på bästa sätt.
Grilla din efterrätten - det är fantastiskt gott! Här har vi grillat ananas och persika.