Snabbgravad lax - så gör du!
Så får du perfekt gravad lax som blir riktigt saftig och smakrik på bara fyra timmar.
Har du tröttnat på kokta, stekta och pocherade ägg? Testa att grava äggulor!
Tips: Här hittar du alla våra äggrecept!
Nu får det sextiotregradiga ägget konkurrens av de gravade äggulorna – äggulor gravade i socker och salt och långsamt torkade. Låter det svårt? Det är det inte! Med sin lena, mättade smak ger de gravade äggulorna dessutom ett fantastiskt djup rivna över alltifrån pasta och risotto till sallader.
Att grava äggulor kanske låter svårt, men det är det inte! Efter fyra dagar i salt och socker och två timmar i ugnen får de en djup, mättad smak och är redo rivas över exempelvis pasta, risotto och sallader.
Gravade äggulorSå får du perfekt gravad lax som blir riktigt saftig och smakrik på bara fyra timmar.
Vi har testat fem olika sätt att skala ägg och det bästa sättet att skala ägg på är...
Koka ägg i micron? Det är superenkelt och himla smidigt! Här visar vi hur du gör.
Snabbt, gott och enkelt! Vi lagar olika sorters omelett som passar alla smaker.
Buffé har dykt ner i marinader och hur marinad påverkar resultatet och smaken.
Hur är det egentligen med mikron, förstör den näringsämnena i maten? Får vi cancer av att mikra maten? Vi reder ut några myter om mikrovågsugnen.
Hur lång tid ska man koka potatis? Här får du svar och lär dig allt om att koka potatis.