Bild laddas
Jul

Våra godaste köttbullar

Nu är det bara några få dagar kvar till årets stora högtid - julafton. Står du i detta nu och funderar över hur man gör de godaste köttbullarna? Vilken tur! För här bjussar vi på de absolut godaste recepten på köttbullar.

Laga egna köttbullar till jul

Ska du rulla egna köttbullar i jul så vill vi rekommendera dessa fyra urgoda köttbullerecept.

 1. 1. Bästa veganska julköttbullen

  34
  12
  Gör en rejäl sats av dessa veganska "köttbullar" till julkalaset. Garanterat kommer fler än familjens veganer och vegetarianer att sluka dem. Bullarna är saftiga och har rätt tuggmotstånd. De är varsamt julkryddade med enbär, kryddpeppar och kryddnejlika.
  Bästa veganska julköttbullen
 2. 2. Köttbullar på högrevsfärs

  38
  4
  Crème fraiche, kryddpeppar och ingefära sätter extra smak på dessa goda köttbullar som går hem hos både stora och små. Våra köttbullar på högrevsfärs är en självklar del av ett dignande julbord. Du kan förbereda köttbullarna dagen innan och sedan eftersteka eller värma dem i ugnen.
  Köttbullar på högrevsfärs
 3. 3. Köttbullar (grundrecept)

  10
  2
  Precis lagom saftiga med god och gräddig smak. Det är vad du får om du följer detta recept på klassiska köttbullar – noga provlagat med målet att kora den allra bästa. Den vågade twistar till det med torkad svamp, ansjovis och kakao – eller vin och leverpastej!
  Köttbullar (grundrecept)
 4. 4. Köttbullar med kryddpeppar

  21
  1
  Ansjovisspad och kryddpeppar ger rätta julstuket på dessa små trinda köttbullar. Blanda köttbullssmeten i köksmaskin eller kavla upp ärmarna, tvätta händerna noga och kör lite armstyrka. Bjud in vännerna och gör en större sats att dela på!
  Köttbullar med kryddpeppar