Ansjovisspad och kryddpeppar ger rätta julstuket på dessa små trinda köttbullar. Blanda köttbullssmeten i köksmaskin eller kavla upp ärmarna, tvätta händerna noga och kör lite armstyrka. Bjud in vännerna och gör en större sats att dela på!
Ett recept från:
Buffé nr 11, 2013
Gör glutenfri: Använd glutenfritt ströbröd av vetestärkelse eller rent havre.
Gör laktosfritt: Kontrollera ströbrödet. Ersätt grädde, mjölk och smör med laktosfritt.
Gör mjölkproteinfri: Använd mjölkfritt ströbröd och margarin. Byt grädde och mjölk mot ris-, havre- eller sojabaserad gräddersättning.
Innehåller ägg.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Lite snålt med kryddor men smaken e bra.
Urban
2021-12-09Mycket goda, hade inget ansjovisspad hemma så jag tog fisksås istället vilket är i stort sett samma sak.
Daniel
2020-12-03