Crème fraiche, kryddpeppar och ingefära sätter extra smak på dessa goda köttbullar som går hem hos både stora och små. Våra köttbullar på högrevsfärs är en självklar del av ett dignande julbord. Du kan förbereda köttbullarna dagen innan och sedan eftersteka eller värma dem i ugnen.
Gör glutenfri: välj glutenfritt ströbröd av vetestärkelse.
Gör laktosfri: välj laktosfritt matfett eller olja och laktosfri grädde.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkproteinfritt matfett eller olja. Byt ut grädde mot mjölkproteinfri ersättningsprodukt.
Gör äggfri: uteslut ägg.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Niclas
2022-12-18Supergoda köttbullar! Högrevsfärs gör stor skillnad jämfört med vanlig nötfärs, värt att prova,
Robert
2021-02-09Det blir så otroligt mycket godare med blandfärs och dessutom mycket billigare!!
Maria
2020-12-16Otroligt goda julköttbullar! Ingefäran och kryddpepparn ger en speciell julig smak. Jag gör dom i ugnen och fryser in. Sen steks dom i smör vid serveringen. Kan verkligen rekommenderas!