Bild laddas
För den sofistikerade skräckälskaren

Elegant Halloweenmeny

När mörkret faller och höstvindarna viner: ha en stämningsfull kväll med sofistikerade smaker. På menyn står aperitivo, förrätt, varmrätt och en kusligt god dessert!

Cosmopolitan med nypon

5
0
Cosmopolitan är en läskande cocktail som får smak av apelsinlikör, lime och sötsyrlig tranbärsjuice. Här tillsätter vi även nyponte för en ny variant på den klassiska drinken.
Cosmopolitan med nypon

Svart pizza med fikon och chèvre

4
1

Laga en skrämmande god pizza på svart pizzadeg! Halloween-pizzan är ett aptitretande tilltugg eller förrätt toppad med färskost, chèvre, fikon, valnötter och ruccola. Pizzan går lika bra att baka med vanlig pizzadeg och funkar då året runt.

Svart pizza med fikon och chèvre

Pumparisotto med rotfruktschips

26
2

Pumpa är höstens och vinterns grönsak. Butternut ger en nötig smak till denna risotto och parmesan bidrar med umami och sälta. För att koka risotton till perfektion: gör den härligt krämig men låt den gärna ha en kärna kvar i riskornen.

Pumparisotto med rotfruktschips

Chokladtryffelpaj

21
3
Sugen på halloweenbak? Baka en chokladtryffelpaj som kusligt god dessert. Spindelvävsmönstret gör du enkelt med vit choklad, men det går lika bra att göra ett annat mönster så passar pajen året runt.
Chokladtryffelpaj
10 läskiga tips

Halloweenpyssel

Pynta hemmet med ljuslyktor, spökgirlanger, ryslig mat, dryck och festen är fixad – om de vågar komma!
Bild laddas
8 läbbiga tips!

Mönster till Halloweenpumpan

Hur ser din Halloweenpumpa ut i år? Här är 8 tips på pumpor för olika smaker. Varje tips kommer förstås med en mall också. Bara att skriva ut, klippa ut och rita av på pumpan.
Bild laddas