Krispiga fritters kan innehålla det mesta men ett säkert kort är rivna grönsaker och fetaost. Här får zucchinin huvudrollen i stekpannan, men med gott sällskap av ett gäng hackade örter. Servera de små plättarna varma och tillsammans med en tomatsallad.
Har du lagat receptet?
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Tyckte att jag klämde ur vätskan ur zucchinin men förmodligen inte. Blev för lös deg. Tillsatte bovetemjöl som jag ville bli av med. Gick bättre steka då. Måste göras tunna för att gräddas. För övrigt var smaken god så jag kommer prova igen.
Eva
2023-08-11Enkelt och gott. Fick ha i en morot i smeten också för zucchinin räckte inte. Ska testa med chili i nästa gång. Hade lite grekisk yoghurt med rivet citronskal till. Gott!
Cecilia
2023-08-09Jättegott!! Hade ingen fetaost så jag tog lite parmesan och getost istället.
Stina
2023-07-02