En härligt krämig fiskgratäng som får en fantastisk smak av kokosmjölk, vitpeppar, lime och sambal oelek. Gratängen serveras med krispigt wokade grönsaker, ris och lime. Perfekt vardagsmat.
Läs noga innehållet på sambal oelek. Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Recept och bild från Santa Maria.
Har du lagat receptet?
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Jättegott och så enkelt att göra. Man kan ta mindre sambal oelek om man vill ha lite mildare smak. Vi brukar göra dubbel sats och ta tre lime i såsen då sambon inte tycker om när det blir för surt.
Tanja
2021-02-13Väldigt god. Den kommer jag göra fler gånger!
Kerstin
2020-11-21Supergott och så enkelt!
Leila
2020-04-02