Quinoa- och fröknäcke

27
11
Quinoa- och fröknäcke

Säg hej till ditt nya mellanmål! Detta krispiga och goda fröknäcke med quinoa är busenkelt att göra. Utöver quinoa innehåller knäcket bland annat sesamfrön, pumpakärnor och solroskärnor som alla bidrar till ett gott och mättande knäcke.

Skriv ut
Quinoa- och fröknäcke

Ingredienser

1 plåt
1 dl
quinoa
1 dl
sesamfrön
1 dl
pumpakärnor
1 dl
solroskärnor
1 dl
majsmjöl
0.5 tsk
salt
0.5 dl
rapsolja
2 dl
kokande vatten

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Över 60 minuter

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

27

Kommentarer

Isabel

11/23/2020

Oj, vad gott!! Knaprigt med mycket smak. Jag strödde över lite flingsalt innan gräddning vilket blev magiskt gott!

Ann-sofie

10/31/2020

Detta är fröknäcke 2.0!!

Redaktionen ICAse

11/3/2020

Hej Ann-Sofie! Visst är det gott! ❤ Hälsningar Elina

Vanessa

9/15/2020

Hej! Kan man använda potatismjöl istället för majsmjöl? :)

Redaktionen ICAse

9/16/2020

Hej Vanessa! Nja, de kommer säkert hålla ihop men de kommer nog inte smaka lika gott. Majsmjölet ger en lite söt och nötaktig smak. Vill du ändå testa så kan du börja med en halv sats. Hälsningar Ulrika

Testa liknande recept