Säg hej till ditt nya mellanmål! Detta krispiga och goda fröknäcke med quinoa är busenkelt att göra. Utöver quinoa innehåller knäcket bland annat sesamfrön, pumpakärnor och solroskärnor som alla bidrar till ett gott och mättande knäcke.
Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Kommentarer
Isabel
11/23/2020Oj, vad gott!! Knaprigt med mycket smak. Jag strödde över lite flingsalt innan gräddning vilket blev magiskt gott!
Ann-sofie
10/31/2020Detta är fröknäcke 2.0!!
Redaktionen ICAse
11/3/2020Hej Ann-Sofie! Visst är det gott! ❤ Hälsningar Elina
Vanessa
9/15/2020Hej! Kan man använda potatismjöl istället för majsmjöl? :)
Redaktionen ICAse
9/16/2020Hej Vanessa! Nja, de kommer säkert hålla ihop men de kommer nog inte smaka lika gott. Majsmjölet ger en lite söt och nötaktig smak. Vill du ändå testa så kan du börja med en halv sats. Hälsningar Ulrika