Quinoa- och fröknäcke

32
14
Quinoa- och fröknäcke

Säg hej till ditt nya mellanmål! Detta krispiga och goda fröknäcke med quinoa är busenkelt att göra. Utöver quinoa innehåller knäcket bland annat sesamfrön, pumpakärnor och solroskärnor som alla bidrar till ett gott och mättande knäcke.

Skriv ut
Quinoa- och fröknäcke

Ingredienser

1 plåt
1 dl
quinoa
1 dl
sesamfrön
1 dl
pumpakärnor
1 dl
solroskärnor
1 dl
majsmjöl
1/2 tsk
salt
1/2 dl
rapsolja
2 dl
kokande vatten

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

32

Kommentarer

Nadia victoria

2021-04-12

Jag kavlar alltid ut mycket tunnare och kör ca 30-40 min i ugnen. Kör på varmluft och släpper ut ånga ett par gånger. Gör alltid dubbel sats för annars tar det slut direkt! Varierar med chia och linfrön (istf sesam och quinoa). Jättegott!

Frida

2021-04-04

Efter en timme var det bränt. Rekommenderar att man håller koll, för hade vi haft den i ugnen 1 1/2 timme hade det varit svart.

Monica

2021-03-15

Har gjort Quinoa o fröknäcke, men jag hade inte Quinoa i. Det blev mörkt ganska snabbt, hade 150 grad och i mitten. Kan det bero på att jag inte hade Quinoa? Jag tog lite av varje av det andra så det blev 1 dl.

Redaktionen ICAse

2021-03-17

Hej Monica! Det är tyvärr svårt att säga varför det blev mörkt ganska snabbt men visst kan det ha betydelse att du inte hade quinoa i och dels också det andra du hade i istället för quinoa. Men hoppas att det blev gott i alla fall! Hälsningar Elina

Testa liknande recept