Yunnan revbensspjäll med brysselkål och päron

Betyg 3.3 av 5.
36 personer har röstat
0
Yunnan revbensspjäll med brysselkål och päron

Prova gärna dessa härliga söta Asien inspirerade revbensspjäll. Skär revbenen efter eget önskemål och lägg ner dem i en kastrull varpå du adderar kryddor efter smak och tycke. Avnjut dem dekorerade med koriander och sesamfrön.

Yunnan revbensspjäll med brysselkål och päron

Ingredienser

4 bufféportioner
1 kg  tjocka revbensspjäll
ca 12 dl  vatten
20   sichuanpepparkorn
2 msk  vitvinsvinäger
2 msk  soja
8   brysselkål
1/2 dl  strösocker
1/2 - 1 tsk  chiliflakes
1   päron

Topping

färsk koriander
sesamfrön

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Tips

Ett snabbare recept på ribbs är Sötstaka kamben

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.3 av 5.
36 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1858 KJ / 444 kCal
Fett26 g
Salt1.6 g
Kolhydrater17 g
Protein35 g

Testa liknande recept

Brynt brysselkål med äppelmust och lagerblad
Betyg 4.2 av 5.
9 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Revbensspjäll med söt soja, vitlök och purjo
Betyg 2.9 av 5.
77 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Grillade revben
Betyg 2.9 av 5.
20 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Honungsglaserade revbensspjäll - Tips vid tidsbrist
Betyg 3 av 5.
31 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Grymma kamben
Betyg 2.7 av 5.
33 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Under 45 min att tillaga