Yunnan revbensspjäll med brysselkål och päron

36
0
Yunnan revbensspjäll med brysselkål och päron

Prova gärna dessa härliga söta Asien inspirerade revbensspjäll. Skär revbenen efter eget önskemål och lägg ner dem i en kastrull varpå du adderar kryddor efter smak och tycke. Avnjut dem dekorerade med koriander och sesamfrön.

Skriv ut
Yunnan revbensspjäll med brysselkål och päron

Ingredienser

4 bufféportioner
1 kg
tjocka revbensspjäll
ca 12 dl
vatten
20
sichuanpepparkorn
2 msk
vitvinsvinäger
2 msk
soja
8
brysselkål
0.5 dl
strösocker
0.5 - 1 tsk
chiliflakes
1
päron

Topping

färsk koriander
sesamfrön

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Över 60 minuter

Gör så här

Tips

Ett snabbare recept på ribbs är Sötstaka kamben

Vad tyckte du om receptet?

36

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 1858 KJ / 444 kCal
Fett 26 g
Salt 1.6 g
Kolhydrater 17 g
Protein 35 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept