Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

1-4 TIM | Medel

Grymma kamben

Överraska släkt och vänner med dessa grymma kamben när de kommer på besök! Köttet får sin söta och lite juliga ton av att tillagas med honung och kanel i ugnen. Dina saftiga kamben är perfekta ihop med en fräsch och krispig sallad samt lite baguette.

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Sätt ugnen på 200˚C.
  2. Lägg revbensspjällen/kambenen på en plåt med bakplåtspapper. Strö över kanel, ringla över honung, salta och peppra på båda sidor.
  3. Stek mitt i ugnen i ca 40 minuter. Vänd dem efter halva tiden.

Tips

Servera gärna med sallad och baguette, mer behövs inte.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 1 kg tunna revbensspjäll eller kamben
  • 2 tsk malen kanel
  • 1 msk flytande honung
  • salt och peppar
Lägg till i inköpslistan
Trött på att irra runt i butiken?