Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

30 MIN | Enkel

Honungsglaserade revbensspjäll - Tips vid tidsbrist

Ge färdigstekta revbensspjäll det lilla extra innan servering genom att pensla dem med en läcker och söt blandning av apelsinjuice, honung och olja. Fräscht och lättlagat!

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 1 sats portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Pensla färdigstekta revbensspjäll med pressad apelsinjuice smaksatt med flytande honung och lite olja.
  2. Värm revbensspjällen inlindade i aluminiumfolie i ugnen.

Ingredienser

Portioner: 1 sats
  • färdigstekta revbensspjäll
  • juice av apelsin
  • flytande honung
  • olja
Lägg till i inköpslistan
Trött på att irra runt i butiken?