Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

30 MIN | Enkel

Sötstarka kamben

Kamben har blivit en julfavorit i många hem. Här har du en sötstark variant som tillagas enkelt på under 30 minuter. Den härliga sötstarka smaken uppstår när du adderar hoisinsås, sesamfrön och salladslök.

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 bufféportioner portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Sätt ugnen på 200˚C.
  2. Skär kambenen i bitar mellan benen.
  3. Lägg dem på en plåt och stek mitt i ugnen 12-15 minuter.
  4. Ansa och strimla salladslöken.
  5. Ta ut plåten och blanda kambenen med hoisinsåsen, strö över sesamfröna och salladslöken.

För alla

Hoisinsåsen kan innehålla gluten.
Fri från laktos, mjölkprotein och ägg.

Ingredienser

Portioner: 4 bufféportioner
  • 1 kg kamben baby back ribs (slowcooked)
  • 2 salladslökar
  • 1 dl hoisinsås
  • 2 msk sesamfrön
Lägg till i inköpslistan

Näringsvärde
Per portion

Energi 2109 kJ / 504 kCal