Yunnan revbensspjäll med brysselkål och päron

Betyg 3.3 av 5.36 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Yunnan revbensspjäll med brysselkål och päron

Prova gärna dessa härliga söta Asien inspirerade revbensspjäll. Skär revbenen efter eget önskemål och lägg ner dem i en kastrull varpå du adderar kryddor efter smak och tycke. Avnjut dem dekorerade med koriander och sesamfrön.

Yunnan revbensspjäll med brysselkål och päron

Ingredienser

4 bufféportioner
1 kg tjocka revbensspjäll
ca 12 dl vatten
20 sichuanpepparkorn
2 msk vitvinsvinäger
2 msk soja
8 brysselkål
1/2 dl strösocker
1/2 - 1 tsk chiliflakes
1 päron

Topping

färsk koriander
sesamfrön

Gör så här

02:00:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per bufféportion

Energi1858 KJ / 444 kCal
Fett26 g
Salt1.6 g
Kolhydrater17 g
Protein35 g

Testa liknande recept

  • Grillade revben
    Betyg 3 av 5.21 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Grymma kamben
    Betyg 2.9 av 5.36 personer har röstat
    Receptet har 4 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad