Ytterfilé med risotto, svamp och syrlig tomatsallad
Imponera på någon du tycker om med denna risotto som serveras tillsammans med ytterfilé, stekt svamp och tomatsallad. Risotton blir krämig tack vare grana padanon och tomatsalladen blir härligt syrlig tack vare chilisås, vinäger och olja. Vi lovar att hen inte kommer bli besviken!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 39 2020
Ingredienser
Risotto
Tomatsallad
Svamp och kött
För alla
Läs noga ingrediensförteckningen på buljongen.
Fri från gluten och laktos.
Gör mjölkproteinfri: byt ut osten mot mjölkproteinfritt ostalternativ.
Gör äggfri: känsliga äggallergiker bör välja ost utan konserveringsämnet E1105 Lysozym, t ex parmigiano reggiano.
Gör så här
Tips
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Klimatguide
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Enkel att göra och jättegott.
Ulrika
2024-04-07Vilken sorts lök ska det vara i tomatsalladen?
Niklas
2022-03-20Enkelt och mkt gott tyckte vi!
Linda
2019-10-04