Fläskytterfilé med svampsås, brysselkål och potatis

Idag blir det en riktig fest till middag, med potatis och brysselkål i ugn som får sällskap på tallriken av fläskytterfilé och en krämig sås med smak av svamp. Perfekt sätt att starta helgen på!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 25 2023

Gör så här
00:25:00
00:02:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2521 KJ / 603 kCal
Fett22 g
Salt2 g
Kolhydrater49 g
Protein46 g
Klimatguide
0,5 - 1,40 kg CO2e/portion
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Smakade mycket gott ,men var mycket att skära.
Anne-charlotte
2025-05-08Det var gott! Jag stekte 1 portabello-svamp tillsammans med löken, det blev lyckat.
Kristina
2025-01-13Vad är det för pastasås som avses? Fabrikat?
Bibbi
2024-11-13