En krämig risotto passar lika bra till vardag som till festligare tillfällen. Här har du en med sojabönor, svartkål och soltorkad tomat. Smaksätt risotton med buljong, vitlök, gul lök och grovriven grana padano. Kålfräset fräser du i olivolja i en stekpanna innan du blandar ner det i risotton. Toppa gärna med lite körvel!
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
41 2018
Läs noga ingrediensförteckningen på buljongen. I övrigt är rätten fri från gluten och laktos.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkproteinfritt ostalternativ.
Gör äggfri: känsliga äggallergiker bör välja ost utan konserveringsämnet E1105 Lysozym.
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentar
Lovisa
2/4/2020Supergott och bra recept!